Mi-ami

Over Ons

Bekijk onze mogelijkheden voor jou diner. Je kunt bij ons terecht voor je verjaardag, gewoon om iets te vieren of zakelijke. 

Bij Mi-Ami is onze inrichting een eerbetoon aan de kleurrijke en levendige stijl van Miami in de jaren tachtig, geïnspireerd door iconische series zoals Miami Vice. Stap binnen en dompel jezelf onder in een nostalgische sfeer vol retrocharme.

Het interieur van Mi-Ami ademt de sfeer van de jaren tachtig, met levendige kleuren en opvallende patronen. Onze ruimte is doordrenkt met de energie en het karakter van Miami in die tijd waarbij onze oude VHS-televisie de hele dag door oude VHS-tapes afspeelt. Onze menu’s worden weergegeven in de covers van de VHS-tapes waardoor iedere tafel zijn “eigen” film heeft.
Om de sfeer, essentie en unieke atmosfeer van Miami tot leven te brengen, hebben wij door de zaak verschillende foto’s hangen van de prachtige Miami Drive, het bruisende Ocean Beach en andere iconische plekken in Miami.
Geniet van onze unieke cocktails, ontdek de menu’s in VHS-tapecovers, speel een potje mini-Pacman en bewonder de prachtige foto’s van Miami. Het is een totaalervaring die je meeneemt naar een andere tijd en plaats.

Tijd voor de

Cocktails, Pintxos & tapas

Onze pinxtos zijn kleine, smaakvolle hapjes die perfect zijn om te delen. Elke pinxto is een kunstwerk op zich, met een harmonieuze combinatie van smaken en texturen. Van klassieke varianten die hun oorsprong in het Baskenland vinden zoals de traditionele Serrano-ham met verse vijgen tot inventieve creaties met gerookte zalm en dillecrème, er is voor elk wat wils. Onze pinxtos zijn ideaal om te genieten met een drankje aan de bar of om te delen met vrienden en familie.

Cheers
nl_NLDutch