behind the sauce

Groeps diner

Mi-ami

Groepsdiner Amsterdam-West

Mi-Ami is dé bar voor een leuk groepsdiner in Amsterdam. Door de vele verschillende vlees, vis en vegetarische hapjes is er voor iedereen wel iets lekkers. 

Onze bar in Amsterdam-West

Onze cocktail- en tapasbar, te vinden in De Baarsjes in Amsterdam-West, is zeven avonden per week vanaf 17:00 uur af te huren voor gezellige groepsdiners. Wat je kunt verwachten? Wat dacht je van een avond vol lekkere hapjes en heel veel gezelligheid!

De bar
Shared diner

Schuif aan voor een heerlijk diner

Kom je met een groep kleiner dan 45 mensen? Dan is het mogelijk om een grote tafel, een deel of onze gehele bar af te huren. Neem plaats en praat gezellig bij, terwijl onze bediening in rondes de smaakvolle hapjes serveren.

Kies zelf de gerechtjes die we in rondes serveren óf laat je verrassen door een selectie van de chef. Wij hanteren altijd de vuistregel dat vijf hapjes ongeveer gelijk staan aan een hoofdgerecht.

Heb je een allergie, ben je vegetarisch of veganistisch? Geen probleem! Geef dit dan op tijd aan ons door, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

 

Beleef onze walking diner

Kom je met meer dan 45 gasten? Dan verzorgen we een walking diner. Hierbij serveert de bediening de hapjes aan de statafels. In onze grote ruimte hebben we plek voor maar liefst 90 gasten! Het is uiteraard mogelijk om een deel of de gehele cocktailbar af te huren.

Een walking diner is ook mogelijk voor groepen kleiner dan 45 gasten.

Bij een walking diner kies je zelf de gerechtjes die we serveren óf laat onze chef een selectie van hapjes maken. Houd er rekening mee dat vijf hapjes ongeveer gelijk staan aan een hoofdgerecht.

Zijn er gasten met allergieën? Geef het op tijd bij ons door, dan houden we hier rekening mee!

De lekkerste drankjes en cocktails

Genieten van exotische cocktails en drankjes tijdens het diner? Sluit vooraf een rekening af tot een bepaald bedrag óf vraag een arrangement bij ons aan!

Bij ons op het menu

Bij Mi-Ami eet je de lekkerste Tapas, Pintxos en empanadas van Spaanse en Latijns-Amerikaanse bodem. Ontdek alle gerechten op onze menukaart!

Wat zijn pintxos?

Pintxos zijn kleine snacks die een vast begrip vormen in de cultuur van Noord-Spanje. Het zijn kleine sneetjes stokbrood met een heerlijke vlees, vis of vegetarische topping erop gespiesd. De pintxos serveren we warm en koud.

Leuk om te weten: Pintxo is het Spaanse woord voor ‘prikker’. Het gerechtje heeft zijn naam dus te danken aan de prikker waarmee het gespiesd wordt.

Pinchos

Reserveer direct

Neem voor een reservering contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Sluit je week af met een heerlijke borrel

Het diner klaar, maar het feestje nog niet? Borrel gezellig bij ons na. Onze geluid- en muziekinstallatie en discoverlichting zijn het perfecte recept voor een goed feestje.

24161089-1859-4FDC-99ED-4F11C8054DB0

Contact

Heb je een vraag of wil je een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06-295 76 235 of stuur een mailtje naar info@mi-ami.nl .

Adres

Jan van Galenstraat 169 – BR, Amsterdam

Openingstijden

Ma – do: 11.00 – 01.00 uur

Vrij – za 11.00 – 01.00 uur

Zo: 11.00 – 01.00 uur

Tijd voor de

Borrel

Na goed gegeten te hebben is het natuurlijk tijd voor een borreltje. In onze bar beschikken wij over:

– Geluidsinstallatie

– Disco verlichting

– Muziek installatie

Kortom alles om een goed feestje te bouwen. Geen enkelen reden om na het diner al weer naar huis te gaan.

Cheers

Berichten

Van onze gasten

nl_NLDutch