Kom genieten

Terras Amsterdam-West

Ons terras

Het terras van Mi-Ami is the place to be voor de perfecte zomerdag. Op ons zomers, kleurrijk aangeklede terras krijg je het échte gevoel van Miami Beach, en dat gewoon in Amsterdam-West. Neem plaats in een wereld vol zon, gezelligheid en genot. Op onze menukaart vind je heerlijke drankjes, exotische cocktails en de meest smaakvolle Spaans en Latijns-Amerikaanse hapjes.

Waar zit Mi-Ami?

Ons gezellige terras vind je in De Baarsjes buurt aan de Jan van Galenstraat. Deze hippe buurt, in het bruisende hart van Amsterdam-West, staat bekend om de vele culturen die er samenkomen en de mooie Amsterdamse architectuur.

Vanaf het terras heb je uitzicht over het water. Zo kijk je uit over de prachtige Admiralengracht die zomers helemaal tot leven komt door de vele bootjes die er varen. Ook de bloeiende bloemen, van het op steenworp afstand liggende Erasmuspark, zijn mooi zichtbaar.

Tapas eten Amsterdam, Tapas Amsterdam, Tapas restaurant Amsterdam

Mi-ami

Onze menukaart

Of je nou komt voor een lekkere lunch, een diner of een zelf-geshakete cocktail, bij Mi-Ami zit je altijd goed. Bekijk de menukaart voor al onze hapjes, drankjes en cocktails.

Ervaar de perfecte zomerdag

Door de ideale ligging verwarmen de zonnestralen ons terras in Amsterdam-West van 12:00 ’s middags tot 20:00 uur ’s avonds. Even zin in een koele schaduw? Over het hele terras staan parasols die je gemakkelijk uitklapt.

Nog even op je laptop aan het werk of een leuke post plaatsen van je exotische cocktail bij Mi-Ami? Met onze gratis wifi doe je dat gewoon op het terras in het zonnetje.

Reserveer een plekje in de zon

Zeker zijn van jouw plek in het zonnetje? Reserveer dan via de onderstaande button een tafel of mail ons!

Contact

Heb je een vraag of wil je een reservering maken bij Mi-Ami? Bel dan naar 06-295 76 235 of stuur een mailtje naar info@mi-ami.nl. Tot snel!

Adres

Jan van Galenstraat 169 – BR, Amsterdam

Openingstijden

Ma – do: 11.00 – 01.00 uur

Vrij – za: 11.00 – 03.00 uur

Zo: 11.00 – 01.00 uur

Berichten

Van onze gasten

en_GBEnglish

Met de feestdagen

op naar 2023!

Een gezellig kerst diner of nieuwjaarsborrel organiseren met je collega’s, vrienden of familie. Dan kun je bij ons terecht! Geheel prive of semi-prive tot wel 200 personen.

Interesse? klik dan hieronder een stuur ons een bericht.